Finančni strokovnjaki v podjetju Achilles

Pri reševanju kakšnih zagat pri upravljanju finančnih tokov v podjetju se strokovnjaki iz podjetja Achilles lahko izkažejo za nepogrešljivega partnerja. Na ta način namreč lahko najdemo prilagojene rešitve, s katerimi bo lažje uspešno poslovati, lahko pa najdemo tudi prave rešitve za kakšne specifične težave. Na svoj račun bodo prišli predvsem tisti, ki iščejo zanesljiv vir financiranja svojega poslovanja in bi radi pri tem ostali neodvisni. Na voljo so finančne storitve, pri katerih ni visokih obresti in skritih stroškov, predvsem pa ni vezave, ki bi podjetje omejevala. Storitve, kot je faktoring, se pogosto primerjajo z bančnimi krediti in priporočajo predvsem tistim, ki pri bankah ne morejo dobiti ugodnih pogojev.

Podjetje Achilles se večinoma ukvarja prav s faktoringom. To je izredno dobrodošel finančni instrument za tiste, ki želijo s svojo prodajo zanesljivo financirati svoje poslovanje. Najboljše rezultate si obetajo uspešna mala in srednje velika podjetja, predvsem start-upi, izvozniki in druga podjetja, ki morajo biti pri poslovanju še posebej odzivna.

Achilles faktoring

Faktoring predstavlja osrčje ponudbe podjetja Achilles. Pokriva potrebe širokega spektra strank, predvsem naslavlja ambiciozne podjetnike, ki imajo dobro poslovno strategijo, ne dobijo pa pravočasno zadostnih sredstev za razvoj svojega poslovanja.

Faktoring je odkup nezapadlih terjatev, ki jih faktor prevzame od podjetja. Ob tem jih takoj financira oziroma poplača, tako da podjetje takoj dobi denar od prodaje svojih izdelkov ali storitev. Faktor prevzame upravljanje terjatev in odgovornost za izterjavo zneska s strani kupca. Tak sistem lahko odlično deluje za vse vpletene stranke, sploh če izberemo ponudbo izkušenih finančnih strokovnjakov.

Kako deluje Achilles faktoring?

Prednosti izkušenih faktorjev se v praksi hitro pokažejo. Faktoring je namreč v načelu dokaj preprosta storitev, a v resnici vključuje celo vrsto detajlov, ki lahko naredijo čisto drugačno izkušnjo pri različnih ponudnikih. Ravno zato se splača izbrati Achilles faktoring. Tu namreč pričakujemo zelo elegantno delovanje. Najprej je treba pridobiti ponudbo in skleniti sodelovanje, tu bo nekaj usklajevanja in birokracije. Pri samem odkupu terjatev pa sploh nimamo več posebnih opravkov, preprosto izberemo terjatve, ki jih želimo predati faktorju, vse se opravi kar na daljavo preko sistema, ki je v neki meri celo avtomatiziran. Celoten postopek omogoča elegantno poslovanje na dolgi rok, tako da lahko vedno računamo na zanesljiv vir likvidnih sredstev.

Achilles kot pomemben poslovni partner

Z zanesljivimi storitvami faktoringa lahko postane Achilles pomemben poslovni partner za različne vrste podjetij. Nenazadnje vsako podjetje potrebuje zalogo likvidnih sredstev in zanesljiv dotok sredstev iz prodaje. Če ta postopek pospešimo in postavimo s faktoringom, lahko pričakujemo bistveno več svobode pri upravljanju poslovanja, predvsem se odpirajo nove možnosti za poslovni razvoj. Prav tako se podjetje lažje odzove na nepredvidene stroške in druge težave.

Podjetja, ki cenijo svobodo in neodvisnost, bodo iskala zanesljive poslovne partnerje, ki jih ne omejujejo, temveč jim odpirajo nove priložnosti za uspešno poslovanje. S svojimi storitvami Achilles cilja prav na podjetnike, ki ne iščejo le enostavnih rešitev, temveč želijo postaviti dolgoročno strategijo za uspešno poslovanje s pomočjo pravih finančnih strokovnjakov, brez omejitev, ki jih postavljajo banke. Dodatne prednosti faktoringa so le še pika na i!

Finančni strokovnjaki v podjetju Achilles