Najem in uporaba barvnega tiskalnika za podjetja

Barvni tiskalnik je uporaben v vseh podjetjih, ki potrebujejo kakovostno in učinkovito tiskanje z barvami. Tako lahko v pisarnah zaposleni tiskajo barvne poslovne dokumente, voščilnice, reklamne materiale, fotografije in drugo. Za tiskanje z barvami so na delovnem mestu običajno bolj primerni laserski printerji, brizgalni printerji pa so bolj primerni za domačo uporabo.

Podjetja lahko barvne printerje tudi najamejo pri specializiranih ponudnikih, pri čemer mesečna najemnina zajema uporabo novejšega modela printerja, ki omogoča kvalitetno dvostransko barvno tiskanje na A4 dokumentih. Sicer pa je tovrstna funkcija tudi del mesečnega najema multifunkcijskih naprav, ki nudijo še skeniranje, fotokopiranje in pošiljanje faksa.

Barvni tiskalnik s prednostmi uporabe v podjetjih

Če zaposleni želijo natisniti barven dokument, jim za to ni potrebno oditi izven podjetja in storitev naročiti pri zunanjem izvajalcu. Tako lahko delo opravijo kar v udobju pisarne ter prihranijo na stroških storitve. Poleg tega pa novejši modeli printerjev nudijo visoko kakovostno barvno tiskanje, tudi tistih slik z nekoliko zahtevnejšo grafiko. Tako lahko delavci natisnejo tudi tiste dokumente, ki bi jih običajno morali odnesti v profesionalno fotokopirnico.

Če podjetje s svojimi strankami in drugimi odjemalci posluje tudi preko dokumentacije v papirnati obliki, kot so izdani računi, vabila, pogodbe in drugo, je tovrstno poslovno komuniciranje mnogo bolj profesionalno, če so na dokumentih poudarjeni barvni izpisi, logotipi in drugo besedilo.

Z barvami lahko podjetja na svojih dokumentih poudarijo določeno vsebino, zato da jo bodo odjemalci lažje razumeli. Poslovni dokumenti v barvah tudi krajšajo čas iskanja ustreznih informacij in hkrati vplivajo na povečanje števila prejetih klicev strank, če je na papirju z barvo poudarjena telefonska kontaktna številka podjetja.

Barvni tiskalnik za tiskanje promocijskega materiala

Barvno tiskanje s printerjem ali multifunkcijsko napravo je v podjetjih uporabno tudi za tiskanje lastnega promocijskega materiala, kot so različne brošure, letaki, prodajna sporočila, vabila in drugo.

Tako lahko podjetje z najemom printerja izvaja določene marketinške aktivnosti kar v lastnih pisarnah in za to ne potrebuje storitev zunanjih izvajalcev. Z multifunkcijsko napravo pa je mogoče tudi barvno tiskanje na A3 formatu papirja, kar je idealno za večje reklamne panoje in letake.

Kaj je vključeno v paket najema barvnega tiskalnika?

V fiksno mesečno najemnino printerja za barvno tiskanje je vključena uporaba naprave ter kartuš, ki omogočajo potrebno število barvnih in črno belih izpisov. Poleg tega je v mesečni najem printerja vključen tudi hiter in odziven servis. Podjetja lahko izbirajo med različnimi paketi najema, ki se razlikujejo v hitrosti tiskanja printerja ali multifunkcijske naprave. A4 barvni tiskalnik za dvostransko tiskanje je mogoče najeti za vnaprej predvideno obdobje, pri čemer pa pogodbe za najem ne vključujejo dolgoročne vezave in se zato ponudnik prilagaja potrebam podjetja.

Najem in uporaba barvnega tiskalnika za podjetja