Za koga je virtualna pisarna odlična izbira?

Virtualna pisarna v najemu na oddaljeni lokaciji pri ponudniku storitve je namenjena vsem podjetnikom, ki ne morejo na običajnem naslovu registrirati sedeža družbe, polega tega pa potrebujejo tudi druge storitve, zato da se lahko lažje osredotočijo na delo in prepustijo administracijo drugim v upravljanje.

Veliko malih podjetnikov oziroma mikro podjetij ne more najti ustreznega naslova za sedež podjetja. To je lahko posledica tega, da lokacija nima uporabnega dovoljenja za opravljanje dejavnosti. Lahko pa podjetnik enostavno ne želi svojim poslovnim partnerjem in kupcem razkrivati domačega naslova, kjer tudi živi. Virtualno poslovanje na drugem naslovu pa mu omogoča, da se javnosti predstavi kot profesionalno podjetje.

Virtualna pisarna zagotavlja zasebnost podjetnika

Mesečni najem virtualnega poslovnega prostora je primeren za podjetnika, ki ne želi, da ga stranke in poslovni partnerji obiskujejo na domu. Naslov sedeža družbe je namreč objavljen na vseh pomembnejših informacijskih točkah na spletu, zato so to javno dostopni podatki, ki dajejo poslovnim partnerjem in kupcem tudi vtis o profesionalnosti podjetja.

Če podjetnik nima svojega lastnega poslovnega prostora, kjer bi lahko opravljal sestanke, ter se pri tem ne želi srečevati z odjemalci doma, tedaj lahko pri najemu storitve uporablja sejno sobo na lokaciji ponudnika storitve. Tako lahko sestanke opravi v miru in z veliko mero profesionalnosti.

Virtualna pisarna – pomoč pri registraciji sedeža družbe

V paket mesečnega najema navideznega poslovnega prostora na oddaljeni lokaciji je zajeta tudi storitev strokovnjakov, ki podjetniku pomagajo pri celotnem postopku registracije sedeža podjetja.

V to so vključena tudi svetovanja glede zamenjave poslovnega naslova ter pridobivanje in izpolnjevanje vseh zakonskih določil, kot je na primer priprava dokumentacije za pridobitev soglasja  za uporabno dovoljenje. Strokovnjaki poskrbijo tudi za soglasje za prenos sedeža. Tako se podjetnik lahko povsem osredotoči na svoje delo od doma.

Najem prostora na drugi lokaciji vključuje še druge storitve

V mesečni najem prostora na drugi lokaciji so vključene še druge storitve. Tako zaposleni pri ponudniku najema opravijo določene storitve v imenu podjetnika. Na primer, sprejemajo navadno in priporočeno pošto za podjetje ter o prispelih pošiljkah tedensko obveščajo podjetnika.

Cena zajema tudi skeniranje pošte. Virtualna pisarna v naprednem paketu pa nudi tudi digitalizacijo vse prispele pošte, kar pomeni, da delavci skenirane dokumente pošljejo v obdelavo računovodskemu servisu ter na domač naslov podjetnika.

Za koga je virtualna pisarna odlična izbira?