Poslovanje s finančnimi strokovnjaki Achilles

Predvsem manjša in srednje velika podjetja bodo pri poslovanju rade volje izkoristila storitve, ki jih ponujajo finančni strokovnjaki Achilles. Uspešno poslovanje lahko utemeljimo le na optimiziranih proizvodnih procesih, zanesljivih finančnih tokovih in ambiciozni viziji, na vsakem koraku pa lahko koristimo pomoč, ki nam je na voljo pri ponudnikih raznovrstnih storitev za podporo poslovanju podjetij. Čeprav se pogosto osredotočamo predvsem na rešitve, ki so na voljo podjetjem v težavah, recimo pri prestrukturiranju, prisilni poravnavi ali stečaju, je pogosto še veliko bolj dobrodošla ponudba storitev za uspešna in ambiciozna podjetja, ki želijo narediti odločen korak naprej na svoji poslovni poti.

Ravno takšnim podjetnikom ponuja Achilles svoje finančne storitve. Pomaga podjetjem, ki imajo vizijo in zagon, potrebujejo pa zanesljivo financiranje z ugodnimi pogoji. Tako se odpirajo priložnosti za poslovno rast in razvoj, predvsem pa se podjetja uspešno izognejo vsakemu tveganju za likvidnostni krč in druge nepredvidljive finančne težave.

Storitve podjetja Achilles

Katere storitve torej pridejo v poštev, če nas zanima nemoteno poslovanje na konkurenčnem trgu? Predvsem se gre osredotočiti na podporo pri financiranju poslovanja. Za redne obveznosti in kakšne nepričakovane stroške moramo imeti vedno pripravljena likvidna sredstva, s katerimi vzdržujemo nemoteno poslovanje. Poleg tega potrebujemo nekaj denarja za širjenje ponudbe in investicije v poslovni razvoj, tudi za zaposlovanje in druge pomembne korake na poslovni poti. Najbolje je, da podjetje svoje poslovanje financira z uspešno prodajo – ravno v tem primeru pa so še kako priporočljive storitve podjetja Achilles.

Med najbolj atraktivnimi finančnimi storitvami za ambiciozna podjetja je gotovo faktoring, ki naslavlja interes po nemotenem financiranju poslovanja s sredstvi iz prodaje. Pri manjših uspešnih podjetjih z velikimi ambicijami ne moremo pričakovati, da bo možno poslovanje in poslovno rast financirati neposredno s prodajo, tudi če je ta zelo uspešna. Pomaga nam faktoring, ki zagotavlja stalno dostopnost likvidnih sredstev, ne da bi morali za to iskati financiranje iz drugih virov – še vedno koristimo sredstva, ki jih dobimo z uspešno prodajo.

Achilles faktoring

Faktoring preprosto pomeni odkup nezapadlih terjatev, običajno že takoj, ko te nastanejo. Z odkupom je znesek takoj poravnan, tako da podjetje ne čaka na denar, ki ga zasluži s prodajo, ne glede na to, kakšen datum zapadlosti je naveden na izdanem računu. Pri uspešnih in ambicioznih podjetjih je to ključna konkurenčna prednost, saj imajo takoj na voljo sredstva za poslovno rast in razvoj ponudbe.

Faktor terjatve odkupi in prevzame tudi upravljanje terjatev. Celotna izkušnja je pri zanesljivih in izkušenih finančnih strokovnjakih zelo prijetna, zato se splača izbrati podjetje Achilles.

Zakaj izbrati Achilles faktoring?

Zelo pomembno je, da pri faktoringu sodelujemo z uveljavljenim podjetjem, ki ima na tem področju dosti izkušenj. Le takšni strokovnjaki namreč lahko res poenostavijo postopke in izboljšajo izkušnjo za vse vpletene. Poleg tega lahko pričakujemo ugodne cene, pravzaprav se tudi faktoring financira neposredno s sredstvi iz prodaje, tako da dodatnih stroškov v resnici ne bo. Če pri tem sodelujemo z zanesljivim finančnim strokovnjakom, bomo kar najbolje izkoristili potencial, ki ga uspešnim in ambicioznim podjetjem ponuja faktoring, zato je Achilles definitivno dobra izbira.

Poslovanje s finančnimi strokovnjaki Achilles